Om Spindeforeningen

Hvad er Spindeforeningen? Vi er flere og flere i dette land, der holder af det ældgamle arbejde med fibre, rok og håndten. Spindeforeningen blev dannet, så danske spindere kan mødes med ligesindede. I Spindeforeningen hjælper vi håndspindere med at finde hinanden, hvad enten det er via hjemmesiden eller ved deltagelse i et af de mange spindetræf, der arrangeres rundt omkring i landet.

I foreningens aktivitetskalender kan du finde spændende tiltag, fx. fiber-/uld-arrangementer rundt omkring i landet, virksomhedsbesøg og ikke mindst vores årlige spindeweekend og Generalforsamling.

Spindeforeningen er en paraply-organisation for de lokale ’spindeceller’ rundt omkring i landet. Her mødes medlemmerne og spinder, inspirerer hinanden og lærer fra sig. Det er god hygge! Se på siden, om der findes en lokalgruppe i nærheden af dig. Grupperne samles med forskellige intervaller, men typisk er det en gang om måneden.

Vi har nu lokalgrupper i Sønderjylland, Esbjerg-området, Østjylland-området, Viborg og på Fyn. Bestyrelsen håber naturligvis på, at der vil fødes nye lokalgrupper rundt omkring i landet.

Under punktet ‘Kontakt‘ kan du finde en oversigt over medlemmerne af Spindeforeningens bestyrelse.