HVAD ER SPINDEFORENINGEN?

Vi er flere og flere i dette land, der holder af det ældgamle arbejde med fibre, rok og håndten. Spindeforeningen blev dannet, så danske spindere kan mødes med ligesindede.

I Spindeforeningen hjælper vi håndspindere med at finde hinanden, hvad enten det er via hjemmesiden eller ved deltagelse i et af de mange spindetræf, der arrangeres rundt omkring i landet.

Vi informerer om og organiserer spændende tiltag, fx. fiber-/uld-arrangementer rundt omkring i landet, virksomhedsbesøg og ikke mindst vores årlige spindeweekend og Generalforsamling.

Spindeforeningen er desuden en slags paraply-organisation for de lokale 'spindeceller' rundt omkring i landet. Her mødes medlemmerne og spinder, inspirerer hinanden og lærer fra sig.

Derudover deler vi viden og inspiration i vores lukkede facebookgruppe, som er det sted hvor vores kommunikation foregår.

Se på siden, om der findes en lokalgruppe i nærheden af dig. Grupperne samles med forskellige intervaller, men typisk er det en gang om måneden.

Vi har nu lokalgrupper i Sønderjylland, Esbjerg-området, Øst- og Midtjylland-området, Viborg og på Fyn. Bestyrelsen håber naturligvis på, at der vil fødes nye lokalgrupper rundt omkring i landet.

Spindeforeningens CVR. 3658 4181

toppen af siden

home   send mig en mail   kontaktoplysninger